Ziekte van Lyme

| Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde

Ziekte van Lyme

februari 22, 2014 Uncategorized 0

[one_two bg=”#ffffff”][centrum_left]

Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme
Een steeds grotere groep mensen met de diagnose “ziekte van Lyme” blijkt onvoldoende resultaat te ervaren na een gebruikelijke behandeling met antibiotica. Terwijl de klachten aanhouden is er op basis van her-diagnose vaak een negatieve uitslag op Lyme, mogelijk als gevolg van de eerdere behandeling met anti-biotica.

In dergelijke gevallen wordt er vaak gesproken over “Post-Lyme-Syndroom”.

Lyme en EAV
EAV is een zeer effectieve methode om de aanwezigheid van Lyme te kunnen vaststellen. Met een uitgebreide meting EAV kunnen blokkades die een normaal fysiek functioneren in de weg staan, worden opgespoord. Naast het vaststellen van een mogelijke oorzaak wordt er tijdens de meting tevens aandacht besteed aan het verzamelen van informatie welke gebruikt wordt om een optimaal behandelplan te kunnen opstellen.

Behandeling van Lyme
De behandeling zelf bestaat uit een combinatie van BIO-resonantie, aangevuld met supplementen. De gebruikte middelen worden altijd op hun werking getest teneinde een zo goed mogelijk behandelresultaat te behalen.

Kennismaking
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen?
Stel gerust uw vraag via ons contactformulier of maak telefonisch een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.
[/centrum_left][/one_two]