Blog Layout

Wetenschap en aura

Pieter Pieters • jul. 31, 2021

Aura? Wetenschap en aura!

Sommige mensen mag u meteen, van anderen krijg u de kriebels. Zo’n eerste indruk is vaak moeilijk in woorden te vatten, het is een gevoel. Grote kans dat Uw aura heeft gereageerd op het aura van de ander. Het aura is niets anders dan het energieveld dat om iemand heen ‘hangt’. Het onderwerp heeft de belangstelling van de wetenschap, maar tot op heden verstrekken auralezers nauwkeurigere informatie dan de meest geavanceerde apparatuur.

Mensen zijn onderdeel van de natuur; hun lichaam is een complexe samenstelling van moleculen en atomen, en daarmee vatbaar voor energievelden. Elke persoon heeft zijn eigen aura, een Menselijk Energie Veld (MEV). Sommige mensen kunnen dit aura zien, en getrainde auralezers kunnen uit het MEV allerlei informatie halen over iemands gezondheid: stroomt de energie goed, zijn er blokkades, en zo ja, waar en waarom?

De reguliere geneeskunde wordt zich beetje bij beetje bewust van een meer energetische benadering van ziekte en gezondheid. Daarmee is het MEV in de wetenschappelijke belangstelling komen te staan: kun je een aura zichtbaar maken, heeft het kleur, wat is de structuur ervan? De laatste vijfentwintig jaar heeft onder andere een voormalig natuurkundig onderzoeker van de NASA, Barbara Brennan, veel onderzoek gedaan naar het MEV.

Auralezers stellen dat een aura uit zeven lagen bestaat. Deze lagen liggen niet als de schillen van een ui op elkaar, zo blijkt uit het beeldvormend onderzoek van Brennan. Ook zijn de lagen niet allemaal gelijk van structuur, áls ze al structuur hebben: sommige lagen lijken eerder vloeibaar. De lagen verschillen daarnaast in kleur, dichtheid en intensiteit. Het MEV houdt niet per definitie op bij de huid. Sommige lagen zijn in staat door te dringen in het lichaam, andere beginnen bij de huid en strekken zich uit tot in de ruimte om het lichaam.

Met de wetenschappelijk ontwikkelingen van de laatste decennia is het mogelijk geworden tot op zekere hoogte metingen te verrichten aan menselijke energievelden. De vraag is op dit moment dan ook niet meer óf de mens een aura heeft maar hóé we dit energieveld beter in beeld kunnen brengen. Op dit moment vormen getrainde aurareaders de beste informatiebron.

Wetenschap is slechts een beeld van de waarheid

 – Francis Bacon



door Boudewijn de Jong 13 jul., 2021
Wie last heeft van hooikoorts kampt met tranende ogen, niesbuien en opgezette oogleden. Zelfs een grieperig gevoel komt voor en vaak wordt u er doodmoe van. Ieder heeft daar zijn eigen aanpak bij, van medicatie tot vaseline in de neus of binnen blijven. Bij Pollennieuws vind u allerlei tips en wanneer welke pollen vliegen. Met de lente op komst ervaart zo’n 7 procent van de bevolking hooikoortsklachten ten gevolge van het stuifmeel van bloeiende bomen. Berken, wilgen, populieren en haagbeuken bloeien en ook die decoratieve kronkelhazelaar stuurt zijn pollen de lucht in. Vooral bij droog, zonnig en wat winderig weer slaat de hooikoorts toe voor wie gevoelig is voor dit stuifmeel. Naar de acupuncturist! Acupunctuur kan snel verlichting van hooikoortsklachten geven. Wie in een andere periode hooikoortsklachten krijgt, kan zich preventief laten behandelen. Een paar maanden voor ‘uw tijd’ is het meest effectief. Maar ook als u er midden in zit: maak een afspraak ! Huis-tuin-en-keuken-tips tegen het pollengeweld smeer wat vaseline of Crème Bioforce van dr. Vogel in uw neus was uw haar voordat u naar bed gaat verschoon dagelijks het sloop van uw kussen draag buiten een (zonne-)bril wrijf niet in uw ogen Kijk op mijn website voor tips wat u zelf aan hooikoorts kunt doen.
door Boudewijn de Jong 03 mrt., 2021
Pijn is een zeer ondermijnend gevoel. Soms voelt u zich onaangenaam, gestrest, moe of heeft u andere vreemde klachten.
door Boudewijn de Jong 03 mrt., 2021
Wat wij ons centrum vaak horen is dat mensen zich na een behandeling van ons veel energieker voelen dan voorheen.
door Marloes Lahuis 03 mrt., 2021
Psychosomatische fysiotherapie…wat is dat eigenlijk? Behalve dan een ingewikkeld woord waar menig mens verbaal over struikelt. Misschien heeft u wel eens iemand horen zeggen dat hij of zij zo’n therapeut bezoekt. Of heeft uw huisarts het u aangeraden. Maar wat houdt het eigenlijk in?
Share by: