Contact

Bij het MCNA-Business worden diensten aangeboden voor ondernemers in samenwerking met Compass7, die vanaf 2018 ook bij ons in het centrum zitten. Het vak van ondernemerschap is vrij complex geworden, maar ook veelzijdig en uitdagend. In de huidige tijd wordt er echter steeds meer van de ondernemer verwacht. Bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap, het hebben van organiserend vermogen en het managen van de onderneming. Ondernemers vinden bij het MCNA-Business een klankbord die hen helpt met diverse ondernemersvraagstukken. Op intellectueel gebied worden vergaande inzichten besproken en toepasbaar gemaakt die u als ondernemer uitdagen en anders leren kijken naar bepaalde situaties, maar er is ook ruimte voor creativiteit en intuïtie. Al deze aspecten worden ingezet om de onderneming in alle onderdelen succesvoller te maken.

Voor veel ondernemers is het nog een drempel om hulp van derden in te schakelen. Dat begrijpen wij bij het MCNA. Ondernemers zijn vaak een tikkeltje eigenzinnig en proberen het in eerste instantie vaak zelf. Toch kan het u veel opleveren om hulp in te schakelen. U bent zich bijvoorbeeld niet altijd bewust van uw blinde vlekken en beperkende overtuigingen. Voordat  positieve verandering kan optreden in uw onderneming, dient u zich daar eerst bewust van te worden. Want wellicht liggen daar wel de grootste kansen verscholen. Wij kunnen u daarbij helpen om dit inzichtelijk te maken!

Verandering gaat echter niet zomaar. Er is tijd, inzet, begrip, vertrouwen en samenwerking (co-creatie) voor nodig. Als wij uw partner mogen zijn in uw zoektocht naar succesvol ondernemerschap, dan staan wij met ons team met alle plezier en enthousiasme voor u klaar. U hoeft het namelijk niet allemaal alleen te doen.

Wij werken bovendien graag met u samen en zitten daarom niet tegenover u, maar naast u. Ook maken wij geen ingewikkelde adviesrapporten. Dat vinden wij de oude manier. Wilt u meer informatie over onze werkwijzen? Neem dan ook eens een kijkje bij Compass7.

Wilt u een afspraak maken? Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken of bel ons via 06 28 144 078. Langskomen op onze locatie kan uiteraard ook. Klik hier voor de adresgegevens.