Inzichtelijk consult

| Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde

Inzichtelijk consult

februari 22, 2014 Pieter Pieters 0

[one_two bg=”#ffffff”][centrum_left]

Inzichtelijk consult

In een inzichtelijk of inzichtgevend consult komen wezenlijke, reële vragen aan bod. Met aandacht en zorg help ik jou (of je kind) weer op gang te komen, je levenskracht weer te laten stromen, eventuele blokkades bloot te leggen.

Vrijwel iedereen krijgt er op een bepaald moment in zijn leven mee te maken… een periode waarin het lijkt alsof er geen verdere ontwikkeling mogelijk is. Je lijkt stil te staan, vast te zitten. Je hebt het gevoel alsof je gestrand bent. Dit roept vanzelfsprekend vragen op. Vragen over heden, verleden en toekomst.

Zulke vragen kunnen zijn: welke kant moet ik op met mijn leven? Waarom voelt het alsof er geen vooruitgang meer plaatsvindt? Hoe geef ik mijn bestaan, mijn relatie, mijn werk (weer) zin? Wat zie ik over het hoofd, wat zijn mijn blinde vlekken? Hoe maak ik me los uit de kringetjes waarin ik ronddraai?

Tijdens het inzichtelijk consult kijk ik naar je aura. Je aura – dat ik als een soort kleurenpalet om je heen zie – zegt veel over hoe je je voelt. Hoe het komt dat je vast bent gelopen. Wat de oorzaak is van de blokkade, de stress of de stagnatie. Door af te stemmen op je aura via je handen, krijg ik indrukken door in beelden en sensaties. De interpretatie hiervan leidt tot de antwoorden op de vragen waar je mee worstelt.

Veel mensen omschrijven een inzichtelijk consult als een steuntje in de rug, een leidende hand in moeilijke tijden. Weten waarom je bent vastgelopen, is het begin van de oplossing. Met de adviezen uit het consult kun je verder met je leven en alles wat er op jouw pad terechtkomt.


De sleutel tot inzicht bevindt zich in onszelf
– Tao Meng

[/centrum_left][/one_two]